Over ons

OVER ONS


"Er bleek een grote nood aan dergelijke hulp te bestaan bij medici en paramedici."

Telemedical is een medisch telesecretariaat voor artsen en paramedische beroepen.

 

Telemedical werd opgestart in het voorjaar van 2007 door Hilde Snoeys.  Hilde is verpleegkundige en echtgenote van een huisarts. Ze bouwden samen een dynamische en multidisciplinaire groepspraktijk uit waar steeds gestreefd werd naar groei en vernieuwing. De samenwerking met collega huisartsen en specialisten kreeg veel aandacht.

 

Toen haar echtgenoot te kampen kreeg met een burn-out startte Hilde vanuit haar ervaring in de leefwereld van de arts en de patiënten een telesecretariaat waarin ze uw praktijkgebeuren op een unieke wijze wil ondersteunen.

 

De telefonische oproepen worden enkel beantwoord door verpleegkundigen met ervaring in de verzorgende sector. Ze zijn erg vriendelijk, empatisch en kunnen urgenties correct inschatten. Ze kennen vanuit hun opleiding en ervaring wondzorg, INR, medicatie…  Dagelijks ondervinden we dit professionele handelen als een onbetaalbaar pluspunt.

 

Er bleek een grote nood aan dergelijke hulp te bestaan bij medici en paramedici. Door mond-aan-mond reclame over de vriendelijkheid en de deskundigheid van de verpleegkundigen hebben reeds een groot aantal huisartsen en specialisten zich aangesloten bij onze dienstverlening.

TELEFOON- EN AGENDABEHEER

Wij bieden u de mogelijkheid om uw patiënten ongestoord aandacht te geven zonder dat u overbelast wordt door telefoons.

TEAM

Een team van opgeleide verpleegkundigen beantwoordt op zeer vriendelijke en professionele wijze uw telefoons.  Op deze wijze is TeleMedical uniek in Vlaanderen.

CONTACT

info@telemedical.be

014/56 25 50

Dr. Vandeperrestraat 213

2440 Geel

014/56 25 50

info@telemedical.be